0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Verzenden+ Delivery

We hebben een goede kennis van scheepvaartroutes en kiest de geschikte verzendkosten pad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre scheepvaart, Wij bieden 6 verzendkosten manieren: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt geleverd, hebben wij om uw bestelling te verwerken en al je items door middel van haar strenge kwaliteitscontrole testen. Hierdoor totale levertijd is verschillend van de scheepvaart tijd alleen.

 

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Het duurt ongeveer een aantal werkdagen voor de pakketreizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, de snelste levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd op basis van de rederij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Air Mail) standaard en de verzendmethode u hebt gekozen.

Let op: Wij bieden gratis verzending. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw goederen zijn op hun manier, die ook een tracking link zal bevatten ontvangen. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer! Elk verlies veroorzaakt door de verkeerde ontvanger adres of telefoonnummer is op de klanten.

Als een artikel niet op voorraad is of er problemen zijn met uw bestelling proberen we onmiddellijk contact met u opnemen (via telefoon of e-mail) om het probleem op te lossen.

 

Levertijd Methode:

Standaard Verzending: Regio waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

Verwerking Tijd: 1-3 werkdagen (sommige producten zal 5 werkdagen in beslag nemen).

 

Express Shipping: Worldwide (met uitzondering van Rusland en Brazilië) met 5-7 werkdagen.

Verwerking Tijd: 1-3 werkdagen (sommige producten zal 5 werkdagen in beslag nemen).