0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Terugkeer & Exchange

TERUGSTUURBELEID

Opmerking: Voor gedetailleerde terugkeerbeleid, lees het volgende beleid.

1. U kunt geld terug te krijgen voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items, Size Deviation & Kleur Mismatch problemen, etc. Neem contact op met onze Customer Service en u het recht om het terug binnen 3 dagen na levering voor gratis (behalve voor de doe-items).

Houd er rekening mee dat wij accepteren alleen producten in hun originele staat, en we kunnen niet alle producten die worden geretourneerd zonder onze voorkennis te verwerken. Als u een of meer onderdelen van uw bestelling terug te keren, moet u contact opnemen met de klantenservice op support@nederlandsports.com en het verkrijgen van een "product Return" vorm die moet worden opgenomen met uw pakket.

2. Mis-verzonden producten: Zodra we uw verkeerd verzonden items (item verzonden verschillend van post besteld) hebben bevestigd, zullen wij verantwoordelijk voor het item uitwisseling en verzendkosten. U kunt ook het product retourneren en krijgt een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten.

3. Maat Fouten: Als de grootte van het item ontvangen is niet wat is besteld, bent u gekwalificeerd om een volledige terugbetaling te krijgen.

4. Deze terugkeer beleid geldt niet voor onze business resellers. Neem dan contact met ons op voor aanvullende instructies.

Specifieke Voorwaarden van Onze Artikelen

Bestellings-annulering

Wij begrijpen dat het een zeer belangrijke onderneming op bestelling voor uw speciale gelegenheid, en onze annuleringsvoorwaarden is geformuleerd met dit in het achterhoofd. Het is echter belangrijk op te merken dat onze producten op bestelling gemaakt. Zodra het afstemmen is begonnen, kan het materiaal niet worden hergebruikt. Houd er rekening mee dat na het plaatsen van uw bestelling, is er nog tijd om je gedachten te veranderen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze annuleringsvoorwaarden hieronder.

Annuleringsvoorwaarden

- De onbetaalde bestellingen automatisch geannuleerd na 5 dagen.

- Bestellingen geannuleerd binnen 24 uur na bevestiging van de betaling, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

- Bestellingen geannuleerd binnen 24 tot 72 uur na bevestiging van betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling, bestaande uit volledige verzendkosten en 80% van de aankoopprijs.

- Bestellingen geannuleerd binnen 72 tot 120 uur van de bevestiging van betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling, bestaande uit volledige verzendkosten en 50% van de aankoopprijs.

- Bestellingen geannuleerd meer dan 120 uur na bevestiging van betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling van slechts volledige verzendkosten.

-Zodra uw bestelling is verzonden, kan het niet meer worden geannuleerd.

Vervanging of terugbetaling

Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons. Bij aankomst van uw pakket, wordt voorgesteld dat u controleert de producten om ervoor te zorgen dat het is gemaakt in overeenstemming met uw bestelling specificaties. Probeer het op uw producten zo snel mogelijk te veranderen, het wassen van de producten, of het verwijderen van de tag. Houd er rekening mee dat je nodig hebt om contact met ons op om de terugkeer op gang te brengen.

Als u terug of ruilen producten, zorg dan dat ze in hun oorspronkelijke voorwaarden - unsed, onbeschadigd, schoon, vrij van pluizen intact en aangesloten. U bent verantwoordelijk voor alle retour verzendkosten zijn.

Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items

U bent bevoegd om een volledige terugbetaling te krijgen als je items zijn defecte, beschadigde of verkeerd verzonden. Als u denkt dat uw items werden beschadigd tijdens de bevalling, moet u het verkrijgen van "bewijs van de schade" documentatie van uw levering vervoerder, die moeten worden opgenomen in de geretourneerde pakket.

Sizing of Fitting Issues

Als al onze lampen zijn met de hand genaaid en aan te passen, kan de afgewerkte jurk variëren met ongeveer een centimeter in beide richtingen van de opgegeven metingen. Om ervoor te zorgen dat uw producten passen perfect, hebben onze kleermakers gereserveerde extra stof in de naden om kleine aanpassingen mogelijk te maken.

grootte Deviation

Als uw producten stijl grootte verschilt van de specificaties van uw bestelling door meer dan een inch, U kunt veranderen.

U zult begrijpen dat items die niet goed maar in overeenstemming passen aan de specificaties die u besteld kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Uw optie is om te zoeken naar een plaatselijke winkel dienst op eigen kosten. Let op: als uw bestelling specificaties verschillen sterk van de uiteindelijke dimensionering verzoek, re-sizing misschien niet mogelijk.

Kleur Mismatch

De instellingen van uw computerscherm kan de kleur van de getoonde foto's op de site te wijzigen. Lichte kleur aberratie kan niet zeggen dat de producten is defect of verkeerd verzonden. Echter, als je positief dat u het item in een verkeerde kleur, neem dan contact op met de klantenservice om te kijken of een terugkeer of terugbetaling is mogelijk.

terugkeerproces

1. Stuur een terugkeer verzoek om Klantenservice: support@nederlandsports.com binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. Gelieve te omvatten een uitleg en foto's met vermelding van de reden van uw rendement.

Wij behouden ons het recht voor het rendement niet te accepteren zonder voorafgaande toestemming van onze klantenservice.

2. Zodra onze Customer Service uw verzoek heeft goedgekeurd, zullen wij u voorzien van een terugkeer adres evenals een Product Return formulier dat moet worden ingevuld en bij uw terugkeer. Stuurt u het item (s) via uw plaatselijke postkantoor binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de aangifte. Gelieve niet te gebruiken versnelde koerier, zoals UPS, DHL of FedEx; de normale economische Postkantoor dienst zou prima zijn. Houd het volgnummer veilig.

3. Alle terugkeer item (s) zal gaan door middel van inspecties. Zullen we de terugbetaling te verwerken als we bevestigen dat het product heeft de problemen die u noemde. Zodra de teruggave door ons is verwerkt, duurt het meestal 10-15 werkdagen voor de fondsen worden bijgeschreven op uw account, afhankelijk van uw bank of payment service. Uw bank of payment service kan een kleine transactie heffing opleggen.

Alle PayPal Betaling Kan Alleen Worden terugbetaald via PayPal, Zullen alle credit card Betaling Alleen Worden terugbetaald aan de Oorspronkelijke Credit Card.

Houd er rekening mee dat de items terug in onaanvaardbare toestand niet als restitutie zal worden verwerkt en zal terug worden verzonden naar u !!!