0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

betaling

1. We accepteren momenteel een verscheidenheid van creditcards zoals Visa, MasterCard, Paypal. Het is gemakkelijk om een creditcard te gebruiken om te betalen voor uw nederlandsports.com aankoop, gewoon doen als volgt:

 

1) Op uw winkelwagen pagina, klik op "check out" na beoordeling van uw items.

 

2) Op de pagina Order Information, onder betalingsmethoden, selecteert u Credit Card.

 

3) Klik op "controle voort te zetten", en in uw credit card gegevens in te vullen (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).

 

4) Als je eenmaal hebt ingevuld in uw betalingsgegevens, klikt u op Doorgaan om de betaling te voltooien voor uw punt (s).

 

nederlandsports.com niet slaan of te herzien uw creditcardgegevens en persoonlijke informatie. Als zodanig moet eventuele problemen voordoen met betrekking tot uw credit card transactie, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij voor hulp.

 

2.Volledige betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling, of de bestelling ongeldig of gewist door het systeem.

 

3.Zorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie, zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer ingevuld bij het invullen van gegevens van uw koper.